Losev

Günkırı Belediye hizmet binasının çevre düzenlemesi yapıldı

Videoyu Aç Günkırı Belediye hizmet binasının çevre düzenlemesi yapıldı
A
a

Günkırı Belediyesi, 20 yıl aradan sonra bakımsızlıktan geçilmeyen ve resmi kurum imajına yakışmayan belediye hizmet binasının bahçe düzenlemesini ilk defa yaparak, çevreye güzel bir görünüm kazandırdı.

Üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ve çevre düzenlemesine büyük önem veren Günkırı Belediyesi, 20 yıl aradan sonra ilk defa belediye hizmet binasının bahçe düzenlemesini yaparak, çevreye güzel bir görünüm kazandırdı.

Atıl durumunda olan malzemelerin gelişi güzel etrafa atıldığı ve her yağış sonrasında çamur deryası haline gelen belediyenin bahçesine kilitli parke taşı döşenerek bu çirkin görüntüden kurtarıldı. Geçmiş dönemlerde ihmal edilen ve bugüne kadar herhangi bir düzenleme yapılmayan belediye bahçesinde başlatılan çalışmaların bitmesiyle birlikte yepyeni bir görünüme kavuştu. Daha önce bir şantiye alnını andıran belediye hizmet binasının bahçesinde başlatılan çalışmaların bitmesiyle birlikte bir resmi kuruma yakışır bir hale getirildi.

‘BUGÜNE KADAR İHMAL EDİLEN BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK’

Göreve geldikleri günden bu yana hedefledikleri çalışmaları tek tek hayata geçirdiklerini belirten belediye başkanı İlhan Çetinsoy, belediye bahçe düzenlemesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: Belediye hizmet binasının bulunduğu bahçe bakılacak durumda değildi. Her yağış sonrası adeta bir çamur deryası haline geliyordu. Yaz aylarında ise tozdan geçilmiyordu. Bir resmi kurumun imajına yakışmayan bu görüntü her geçen gün daha da çirkinleşiyordu. Bu güne kadar ihmal edilen ve görmemezlikten gelinen bu kötü görüntüyü sonlandırmak bizlere nasip oldu.

‘ÇAMURLU VE TOZLU ESKİ GÖRÜNTÜSÜNDEN ESER KALMADI’

Bu çalışmayı gerçekleştirmek büyük bir mecburiyet arz ediyordu. Çünkü belediyemize ait her çeşit malzemelerin gelişi güzel bırakıldığı belediye hizmet binasının bahçesi düzensizlikten geçilmiyordu. Bu durumu sonlandırmak için belediye hizmet binamızın bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek bu kötü görüntüden kurtardık. Çalışmaların bitmesiyle birlikte eski görüntüsünden eser bile kalmadı. Allah nasip ederse ilkbahar mevsimiyle birlikte bahçe etrafındaki çimlenme ve fidan dikme işlemini de gerçekleştirerek belediyemize yakışır bir hale getireceğiz” ifadelerine yer verdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.