Losev

Gölbaşı Beldesinde Kuran Kursunun Temeli Atıldı

A
a

Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesinde Molla Halil Erkek Kuran Kursu Derneği tarafından hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan Gölbaşı Molla Halil Erkek Kuran Kursu’nun temeli dualarla atıldı.

Hayırseverlerin bağışladığı 8 dönümlük arazi üzerine 5 kat olarak inşaa edilecek olan Kuran kursu için İlçe Müftüsü Selami Sayın’ın ve belde halkının katılımıyla temel atma töreni düzenledi.
 
Törende konuşan İlçe Müftüsü Selami Sayın, Kuran kursunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Gölbaşı Molla Halil Erkek Kuran Kursu Derneği Başkanı Enes Durceylan ise 5 kat üzerine inşa edilecek Kuran kursunda 100 öğrencinin eğitim göreceğini belirtti. Durceylan, “Allahın izni ve hayırseverlerimizin de desteğiyle kuran kursumuzun temelini atmış bulunmaktayız. İnşşallah hedefimiz odur ki yine hayıtseverlerin desteğiyle inşaatımızı en kısa sürede tamamlar ve öğrencilerimizin buaradan istifade edeceklerdir. Bu hayır işi için herkesin yarıdmlarını bekliyoruz.” diye konuştu.
 
Gölbaşı Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Ve Spor Kulübü (GÖLDER) Başkanı Mahir Okay da, temeli atılan Kuran Kursu için dernek olarak gereken maddi ve manevi desteği sağlayacaklarını ifade etti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Kuran kursunun temeline ilk harç dualarla atıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.