Losev

Doğuyorum Korusu Öğrencilerine Tablet Bilgisayar

Videoyu Aç Doğuyorum Korusu Öğrencilerine Tablet Bilgisayar
A
a

Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, İlçe Kaymakamlığı’nın desteği ile 2010 yılında kurulan “Doğuyorum” Korosu öğrencilerine tablet hediye etti.

Kurulalı henüz 4 yıl olmasına karşı kısa sürede gerek yurt içi gerekse yurt dışında adından söz ettiren, Doğuyorum korosunun başarılarına yenilerini eklemesi vesilesiyle koroda bulunan 25 öğrenciye tablet bilgisayar hediye eden Kaymakam Çağlayan Kaya, koronun şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada gerek ilçenin gerek ilin gerekse ülkenin tanıtımına büyük katkı sunacağını söyledi.

Koronun geçen süre içinde yurt içinde birçok önemli konsere imza attığını ve bu sebeple başta sayın Başbakan ve bakanlar olmak üzere birçok devlet büyüğünün takdiri ve beğenisini kazandığına vurgu yapan Kaya, Doğuyorum korusu Güroymak’tan tüm dünyaya doğmaya devam edecek. Şimdiye kadar yurt içinde birçok önemli konserlere imza atan koromuz inşallah bundan sonra yurt dışında da konserler vermek için çalışma yürütüyor. Ayrıca koromuz her geçen gün seslendirdiği dil sayısını da arttırıyor.

Şu anda yaklaşık 35 civarında olan farklı dilde şarkılar seslendiren koromuz bu sayıyı daha da arttırarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hep adından söz ettiren bir koro konumuna gelecektir.” diye konuştu. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra koroyu desteklemeye devam edeceklerini kaydeden Kaya, en büyük hedeflerinden birinin ise koronun Birleşmiş Milletlere (BM) konser vermesi olduğunu sözlerine ekledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.