Slayt Gösterisi
Losev

Değirmen köyü içme suyu için çalışmalara başlanıldı

Videoyu Aç Değirmen köyü içme suyu için çalışmalara başlanıldı
A
a

Güroymak ilçesine bağlı yaklaşık 4 bin nüfuslu Değirmen köyünün içme suyu sıkıntısı Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun girişimleriyle çalışmalara start verildi.

Değirmen köyünde yaşanan içme suyu sıkıntının giderilmesi için Güroymak Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Şelale su kaynağından Değirmen köyüne su götürülmesi için Belediye olarak karar alındı. Değirmen Köyü içme suyu işi için kazı çalışmalarına start verilmesi ile çalışmalar Kaymakamlık ve Belediyenin imkanlarıyla yapılacağı belirtildi.

Yıllardır Değirmen Köyünde yaşanan içme suyu sorununun giderilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Değirmen köyümüzde 4 bin kişi yaşıyor. Bunlarda bizim vatandaşımız. Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan Şelale su kaynağından, Değirmen köyüne içme suyu verilmesi için karar aldık. Kaymakamlık ve Belediyenin imkanlarıyla çalışmaları yapacağız. Bugün burada 4 bin nüfuslu köyümüze içme suyu verilmesi için kazı çalışmalarına başlandı.

Alibeyoğlu, yaşanan sıkıntıların ve ihtiyaçların giderilmesi için yapılan bu tarz girişimlerin bölgemizdeki olumsuzlukların giderilmesi ve vatandaşlarımız arasında güven ortamının ve kardeşliğin tesis edilmesine çok ciddi katkılar sunduğunu ifade ederek yıllardır hasreti çekilen bu ihtiyacın giderilmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Değirmen Köyüne içme suyu götürülmesi için kazı çalışmalarına başlanmadan önce dualar edildi ve kurban kesilerek kazı çalışması başlatıldı.
Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu katkılarından dolayı, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.