Losev

Çetinsoy'dan Yıldırım Belediyesine Ziyaret

Videoyu Aç Çetinsoy'dan Yıldırım Belediyesine Ziyaret
A
a

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, beraberindekilerle birlikte Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti.

Belediyenin bir dizi işlemlerini takip etmek için geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, daha sonra İstanbul’da elim bir kazada hayatını kaybeden Emrah Demirbilek’in taziye ziyaretinde bulunarak ailesine başsağlığı diledi.

İstanbul dönüşünden sonra Bursa’ya geçen Başkan Çetinsoy burada da Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret ederek belediyelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Çetinsoy’a Bursa’da faaliyet gösteren Bitlisliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Bitlisli işadamı da eşlik etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa ile Bitlis arasında sıkı bir bağ olduğunu ve bu bağın gittikçe güçlendiğini söyledi.

Belediyeler arasındaki işbirliğinin önemine değinen Başkan Çetinsoy ise; yerel idarecilikle ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, Türkiye’deki belediyelerin diyalog içerisinde olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Ziyaret sonrasında günün anısına hep birlikte objektiflere poz verildi.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.