Losev

Cemil İlk, Gezi Olaylarını Değerlendirdi

A
a

Güroymak ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil İlk, Gezi Parkı olarak bilinen çevreci eylemlerin marjinal gurupların planladığı istikrara yönelik provakatif bir eylem olduğunu söyledi.

Türkiye'nin yakaladığı istikrar ve kardeşliği hazmedemeyenlerin nifaktan beslenenlerin oyunu olduğunu belirtti.
 
Bu güne kadar binlerce ağacın kesildiğini, villaların yapıldığını, özel okulların yapıldığını hatta kültürel varlıkların yıkıldığını ifade eden İlk,

"Eğer bu zevatlar çevreci iseler bugüne kadar nerdeydiler. Tam her şey yoluna girdi, ülke huzur ve istikrarı yakaladı, terör denen müpteladan kurtulduk derken birileri çıkıp dokunulmazlık zırhında marjinal grupların sözcülüğünü yaparak eyleme katılır. Birileri kepçenin önüne atlar. Neymiş demokratik hak ve talepmiş. Bugüne kadar nerdeydiniz. Huzura istikrara kavuştuk Ülkemiz süper güç olma yoluna girdi. Uykunuz kaçtı hazmedemiyorsunuz. Kusura bakmayın bu cennet ülkenin huzurunu bozmaya hakkınız yok. İllede demokratik bir talebiniz varsa bunu da başkalarının hakkına saygı göstererek özgürlük derken başkasının özgürlüğünü kısıtlamadan yakıp yıkmadan ve hatta en mantıklısı sandıkta isteyebilirsiniz. Bu olayları şiddetle kınıyoruz. Bir an önce sağduyunun hakim olmasını istiyoruz" dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.