Losev

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’den teşekkür ziyareti

Videoyu Aç Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’den teşekkür ziyareti
A
a

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz kendisini Meclise gönderen seçmenlerine ve teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

7 haziran seçimlerinde ikinci kez milletvekili seçilen Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz üç gün boyunca Bitlis’te teşekkür ziyaretlerinde bulundu. İl ve ilçeleri gezen Demiröz teşkilat mensuplarıyla ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Yoğun bir tempoda geçen ziyaretlerde hem seçimlerin değerlendirmesini yapma imkanı bulduğunu hem de vatandaşlara ve Ak Parti teşkilatlarına teşekkür etme imkanını bulduğunu söyledi.
 
Demiröz:” Türkiye için çok önemli bir seçim yaptık. Beni ikinci kez Meclise gönderen Bitlis halkına ve ailesinden, işinden feragat ederek dava aşkıyla gece gündüz bizimle koşturan, mücadele eden teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Ak Partinin mensubuyum ama tüm Bitlisin Milletvekiliyim. Bu hassasiyetle ilime ve ülkeme kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğim. Yarım kalan yatırımları tamamlamak ve yenilerini ilimize kazandırmak için gece gündüz çalışacağımı buradan tüm hemşerilerime söylemek istiyorum. Merak etmesinler Bitlis emin ellerde, bize destek verdikleri sürece her problemi aşacağız.
 
Bu vesile ile seçimlerin ülkemize ve milletimize tekrar hayırlı olmasın diliyor, tüm Bitlisli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.