Losev

Bitlis'li İş Adamı Fırat Muşlu'dan Dönüşüm Projesi

Videoyu Aç Bitlis'li İş Adamı Fırat Muşlu'dan Dönüşüm Projesi
A
a

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bitlis'li iş adamı Fırat Muşlu, ilk markalı konut projesi West Wall Marina Villaları'ının ardından dönüşüm projelerine yöneldi.

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat, ilk markalı konut projesi West Wall Marina Villaları'ının ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Beylükdüzü Yakuplu'da West İstanbul Marina komşu 64 villalık West Wall Marina villalarını satışa sunan Batı Duvarı İnşaat Beylikdüzü ve Bağcılar ve Bayrampaşa'da yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu West Wall Marina İstanbul Projesinde büyüklükleri 385 ile 815 m2 arasında değişen 7 farklı tipte villa bulunduğunu belirterek, inşaatı tamamlanmış ve yaşama hazır projede yüzde 35 satış rakamına ulaştırları bilgisini verdi. Kesintisiz deniz manzarasına tüm villaların, kendilerine özel 500 ile 1000 m2 arasında müstakil kullanımla bahçeleri bulunduğuna dikkat çeken Fırat Muşlu villa fiyatlarının 605 bin dolar 1 milyon 500 bin dolar arasında değiştiğini kaydetti. Muşlu, projeden villa sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşin ve 1 yıl vadeli ödeme imkanı sunduklarını, ayrıca anlaşmaları bankalar üzerinde yüzde 0,81 ile 0,96 oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunduklarını söyledi.

ÜCRETSİZ MARİNA HİZMETİ

West Wall Marina villalarının 900 yat kapasiteli West İstanbul Marina ya komşu olduğunu belirten Fırat Muşlu "Bu yıl West İstanbul Marina'da tüm hizmetler devreye girmiş olacak. West Wall Marina villalarında yaşayanlar tüm marina hizmetlerinden yüzde 15 iskontolu yararlanacak. Ayrıca projemizde yaşayanlar 5 yıl boyunca tekne ve yatlarını marinaya ücretsiz bağlayacaklar. Tekne, yat bakım onarım hizmetlerinden yüzde 50 indirimli faydalanacaklar" diye konuştu.

KÖRFEZ'DE ACENTALARLA ANLAŞTI

West Wall Marina Villaları'nın yabancıların özellikle de Körfez ülkelerde yaşayanların yaşam tarzına uygun büyük metrekareli ve kendine özel bahçeli villalardan oluştuğunu dikkat çeken Fırat Muşlu, Körfez'deki yabancılara satış için bölge de faaliyet yürüten satış acentalarıyla anlaşmalar yaptıklarını anlattı. Muşlu, şu ana kadar anlaşma yaptıkları ülkelerin Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olduğunu kaydetti.

BOAT SHOW 2014'E KATILACAK

Fırat Muşlu, projenin West İstanbul Marina'nın hemen yanında bulunmasından dolayı, yerli ve uluslararası katılımcıların büyük ilgi gösterdiği, 15-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek CNR Boat Show 2014'e katılarak projeyi tanıtacaklarını söyledi.

SIRADA BAĞCILAR VE BAYRAMPAŞA VAR

İlk markalı konut projleri West Wall Marina'nın ardırdan yeni konut projeleri için çalışmalara başladıklarını anlatan Fırat Muşlu, "Bağcılarda bir kentsel dönüşüm projesini gerçekleştireceğiz. kat karşılığı anlaşıyoruz. Çiftlik'te 23 dönümlük bir sanayi mahallesini dönüştürerek konut ve cadde dükkanlarından oluşan bir proje yapacağız" diye konuştu. Fırat Muşlu, Bağcıların dışında Bayrampaşa ve Beylükdüzü'nde de yeniprojeler için arsa sahipleriyle görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.