Losev

Bitlis'te Daka Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Videoyu Aç Bitlis'te Daka Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
A
a

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulu, 2018 yılının son toplantısını Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, “Ajans Yönetim Kurulumuzda son dönemde gerçekleşen değişiklikler dolayısıyla şahsım da dahil olmak üzere, Yönetim Kurulumuzun yeni üyelerine hayırlı olsun diyor ve hayırlı hizmetler diliyorum. Ayrıca Yönetim Kurulumuz bünyesinde hizmet vermiş olan ve şuanda ülkemizin başka yerlerinde hizmet vermeye devam eden Sayın Aziz Yıldırım, Sayın İsmail Ustaoğlu, Sayın Murat Zorluoğlu ve Sayın Cüneyit Orhan Toprak Valilerimiz başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzun tüm önceki üyelerine Ajansımız ve Bölgemiz adına saygı ve şükranlarımızı iletiyorum. Bu toplantımız 2018 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısı, aynı zamanda Yönetim Kurulu Dönem Başkanlığımın da son toplantısı olup, 2019 yılında Dönem Başkanlığını Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık yürüteceklerdir. Toplantıda alacağımız kararların ve 2019 yılının ülkemize, bölgemize ve illerimize hayırlı olmasını ve nice güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Van Vali Vekili Sinan Aslan, Muş Belediye Başkanı Feyyat Asya, Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı V. Faruk Biner, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç ve birim başkanları katıldı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Hakkari İl Genel Meclisi Başkanı Gülizar İliş’in video konferans sistemiyle Hakkari’den katıldığı toplantıda, 2019 yılı çalışma programları ve bütçelerle ilgili hususlar görüşüldü.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.