Slayt Gösterisi
Losev

BEÜ'de yeni lisansüstü programlar açıldı

Videoyu Aç BEÜ'de yeni lisansüstü programlar açıldı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi eğitim kalitesini yükseltmeye ve daha çok öğrenciye hitap etmeye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde Bitlis Eren Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yeni lisansüstü programların açılmasına karar verildi.

BEÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde lisansüstü programların açılmasına yönelik teklifi Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edildi. Buna göre Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tarih Doktora Programının yanı sıra İşletme Tezli Yüksek Lisans, İşletme Tezsiz Yüksek Lisans, Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans, Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programlarının açılması uygun görüldü.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, yeni açılan lisansüstü programlara ilave olarak başka bölümlerin de açılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yeni açılan lisansüstü programların Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Yardım, yeni bölüm ve programlar açarken Ülkemizin, bölgemizin ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte ve öğrencilerimizin ilgi gösterdiği meslek dalları olmasını dikkate aldıklarını aktardı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.