Losev

Başkan vekili Alibeyoğlu'dan Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyaret

Videoyu Aç Başkan vekili Alibeyoğlu'dan Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyaret
A
a

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Güroymak Belediyesi ile İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin kardeş Belediye olarak ilan edilmesinden sonra Bayrampaşa Belediyesine ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Başkan Aydıner’e belediye olarak yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Belediye olarak ilçenin ihtiyacı olan projeleri Bayrampaşa Belediyesi'nin desteği ile hayata geçireceklerini belirten Alibeyoğlu, bu kapsamda bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş belediye olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini vurgulayan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, iki kardeş belediye olarak birçok ortak projeye imza atacaklarına inandığını dile getirdi.
Başkan Aydıner ve ekibine misafirperverlikleri ve vermiş oldukları proje bilgileri için teşekkürlerini de ileten Alibeyoğlu, Başkan Aydıner’e hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise, “Belediyemizle kardeş ilan edilen Güroymak’ın yeniden imar edilmesi noktasında, ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hakkında Güroymak Belediyesi’ne vekil atanan ve ziyaretimize gelen sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu’na ve ekibine bilgi verdik. Terörün yaktığı ve yıktığı şehirler inşallah atanan kayyumlar ve örnek projeler ile yeniden hayat bulacak” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na hediye takdiminde bulunduğu ziyarette Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar, Gökhan Balekoğlu, Yalçın Sırakaya ile Naser Şimşek de hazır bulundu.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.