Losev

Başkan Çetinsoy’dan Bitlisliler Derneğine Ziyaret

Videoyu Aç Başkan Çetinsoy’dan Bitlisliler Derneğine Ziyaret
A
a

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Bursa’da faaliyet gösteren Bitlisliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Sosyal belediyecilik anlayışını ön planda tutan Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Bursa’da faaliyet gösteren Bitlisliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten dernek başkanı Mehmet Demir, başkan Çetinsoy’a teşekkür ederek, bu ziyareti çok anlamlı bulduğunu ifade etti. Bitlislileri Bursa’da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden dernek başkanı Mehmet Demir, “Derneğimiz dayanışma faaliyetini en iyi şekilde yürütüyor. Bizler dernek olarak, Bitlis’in kadim kültürünü yaşatmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizden bu konuda büyük bir destek görüyoruz. Bu çatının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

‘BİR TOPLUMU GELECEĞE TAŞIYAN KÜLTÜRÜDÜR’

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ortak kültür ve kardeşlik vurgusuna değinen başkan Çetinsoy ise  “Bir toplumu ayakta tutan ve geleceğe taşıyan en büyük değer o toplumun kültürüdür. Siz ve sizin misyonunuzda faaliyet gösteren dernekler, bu görevi çok iyi yaptığını ve yeni neslin bu kültürle tanışmasını sağladığını çok iyi biliyoruz. Sizler, Bursa da tarihi dokusu ve güzel kültürüyle ünlü Bitlis’imizin bir ayağını oluşturmuşsunuz. Bu konuda size ne kadar teşekkür etsek azdır. Hoşgörü ve kardeşlik çerçevesinde bizleri burada en iyi şekilde temsil ettiğinize inanıyorum. Dernek olarak yaptığınız ve yapacağınız faaliyetler bizim gurur kaynağımız olacak” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Günkırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.