Losev

Başkan Çetinsoy, Kanalizasyon Çalışmalarını Denetledi

Videoyu Aç Başkan Çetinsoy, Kanalizasyon Çalışmalarını Denetledi
A
a

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, arıtma merkezine bağlantıyı sağlayacak olan kanalizasyon çalışmasının ana kolektör hattının döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana büyük bir titizlikle çalışan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, belde de başlatılan alt yapının ana kolektör hattının döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Mühendis nezaretinde sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen başkan Çetinsoy, konuyla ilgili gereken bilgiyi alarak, çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için herkesin gereken titizliği göstermesi gerektiğini belirtti.

Sürdürülen çalışmadan gereken verimin alınması için herhangi bir aksaklık istemediğini vurgulayan başkan Çetinsoy, “Burada döşenen ana kolektör hattımız kanalizasyon çalışmamızın en önemli hatlarındandır. Çalışmamızın diğer kısımlarında gösterdiğimiz hassasiyeti burada da gösteriyoruz. Görevlendirdiğimiz mühendis arkadaşımız, bir saat bile işin başından ayrılmıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadan bu çalışmamızı en kısa zamanda sonuçlandıracağız” diye konuştu.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Günkırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.