Losev

Başkan Çetinsoy: Günkırı’da yollar ışık saçıyor

Videoyu Aç Başkan Çetinsoy: Günkırı’da yollar ışık saçıyor
A
a

Üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, kısa bir süre önce asfaltlama işlemlerini gerçekleştirdiği belde anayolunun, her iki tarafına desenli ve ışıklandırmalı perde beton duvar ve kaldırım yaparak, yola güzel bir görünüm kazandırdı

Günkırı Belediyesi, 2 bin 800 metre uzunluğunda olan ve toplam bin 500 metrelik kısmını seçimlerden önce asfaltlanan beldenin anayoluna yepyeni bir çehre kazandırdı. Belediye, dar bütçesine rağmen belde anayolunun her iki tarafına üzerinde ışıklarında yer aldığı desenli perde beton ve kaldırım yaparak yola güzel bir görünüm verdi. Eski görünümünden eser kalmayan yolun, duvar ve kaldırım yapımından sonra gerekli ışıklandırma sistemi de yapıldı. Ulaşımın rahat bir nefes aldığı yolun her iki tarafına yaptırılan duvarlar daha sonra boyatılarak daha da güzel bir hale getirileceği duyuruldu. Geceleri adeta bir ışık havuzuna dönen yolun görüntüsü görenlere güzel bir manzara sunuyor.

‘YOL BERBAT GÖRÜNTÜSÜNDEN KURTULDU’

Yerel idarecilikte vatandaşların hizmet memnuniyetinin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Daha önce bir patates tarlasını andıran beldemizin anayolu geçilecek durumda değildi. Yolumuz yeterince geniş olmasına rağmen asfaltsızlıktan ve düzensizlikten dolayı harabe bir yolu andırıyordu. Yol içerisinde oluşan çukurlar nedeniyle sürücüler için yolumuz adeta çileye dönüşmüştü. Yaz mevsiminde bir kısım asfaltlama işlemini yaptırdığımız yolumuzun her iki tarafına hem desenli perde betondan duvar yaptık, hem de kaldırımlarını tamamladık. Eski görüntüsünden eser bile kalmadığı yolumuz, her zamankinden daha temiz ve düzenli bir hale getirdik.

‘BU HİZMETİ HERHANGİ BİRYERDEN ÖDENEK ALMADAN YAPTIK’

Bütün çalışmalarımızı herhangi bir yerden ödenek almadan kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu çalışmamızla ilgili gerekli projeyi yapıp ilgili bakanlığa sunmamıza rağmen bugüne kadar bir kuruş bile almış değiliz. Yaz sezonu boyunca başlayıp bitirdiğimiz bu çalışmamızı tamamıyla belediyemizin kısıtlı imkanlarıyla yapmışız. Halkımızın hizmet konusunda bizlerden büyük beklentileri olmasına rağmen yetersiz bütçemizden dolayı çoğunu hayata geçiremiyoruz. Bizler de halkımıza karşı mahcup olmamak için imkanlar dahilinde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

‘YETKİLİLERİN GEREKEN YARDIMI YAPMALARINI BEKLİYORUZ’

Bütün çabamız hayata geçireceğimiz hizmetlere yönelik olmasına rağmen, ilgili bakanlıklara sunduğumuz projelerimizin karşılık bulmaması bizleri olumsuz etkiliyor. Hedefimizde birçok proje olmasına rağmen bütçemizin yetersizliğinden dolayı hiçbirini yapamıyoruz. Özellikle mevcut yolumuzun bir daha bozulmaması için bir kat daha asfalt dökmek istiyoruz. Fakat bunu kendi imkanlarımızla yapmamız mümkün değildir. Bu çalışmamızı yapmamız için ilgili şahısların ve kurumların bu konuda bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Hem bizlerin hem de halkımızın talepleri bu yöndedir. İnşallah sesimizi duyarlar ve bu konuda bizlere yardımcı olurlar” diye konuştu.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.