Slayt Gösterisi
Losev

Apple'dan Türkiye'de bir zam daha

Videoyu Aç Apple'dan Türkiye'de bir zam daha
A
a

Apple'ın yedekleme hizmeti iCloud'un Türkiye'deki ücretine zam yapıldı. 200 GB iCloud saklama alanı aylık 11.99 TL'den 19.99 TL'ye yükseldi.

Türkiye’de önce elektronik ürünlere, sonrasında da AppStore’daki uygulamalara zam yapan Apple, bugünden itibaren geçerli olmak üzere iCloud ücretlerini de artırdı.

Kullanıcılara yeni fiyatlandırma konusunda e-posta gönderen Apple, mevcut iCloud ödeme planı olanların yenileme dönemi geldiğinde zamlı tarifeden ücret ödemeye başlayacağını duyurdu.

Yeni düzenlemeye göre, 200 GB iCloud saklama alanını halihazırda aylık 11.99 TL ücretle kullananlar artık 19.99 TL ödemek durumunda olacak.

iCLOUD NEDİR?

iCloud, kullanıcıların fotoğraflarını, belgelerini, telefon rehberini dahil telefondaki her şeyini ‘bulut’a yedeklemesini sağlıyor. Yani kullanıcılar bilgisayar başına geçip iTunes’u kullanarak kendileri manuel yedekleme yapmakla uğraşmıyor, iPhone ve iPad’ler WiFi ile internete girdiğinde otomatik olarak tüm cihazı yedekleyebiliyor.

5 GB iCloud alanını ücretsiz sunan Apple’ın bu depolama alanı yetersiz gelenler ise 50 GB, 200 GB, 1 TB gibi farklı depolama seçeneklerini tercih edebiliyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.