Losev

Yollara Dolgu Çalışması Yapıldı

Videoyu Aç Yollara Dolgu Çalışması Yapıldı
A
a

Günkırı Belediyesi, Cami Mahallesi’ndeki 415. ve Hürriyet Mahallesi’ndeki 510’uncu sokak yollarında dolgu çalışmaları yaptı

Günkırı Belediyesi, Cami ve Hürriyet mahallelerinde imarı tamamlanan yollarda alt temel dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Yaz boyunca yol çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak dolgu çalışmalarını bitirme aşamasını getirdi.

Sonbahar ve kış mevsimlerinde çamurdan geçilmeyen Cami Mahallesi’ndeki 415. ve Hürriyet Mahallesi’ndeki 510’uncu sokaklarında dolgu çalışmaları yapıldı. Yağışlı havalarda çamur yığını haline gelen bu yollara kum ve çakıl dökülerek greyderle tesviye edildi.

Mahalle sakinlerinin de memnuniyetle karşıladıkları çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, şunlara değindi: “Alt temel dolgu çalışmalarını yaptığımız yollar daha önce çamurdan geçilmiyordu. Mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak bu yollarımıza ancak dolgu çalışmasını yapabildik. Bu çalışmalarla birlikte az da olsa bu yollarımız çamurdan kurtulmuş sayılırlar. Belediyemizin imkanları dahilinde önümüzdeki yaz mevsiminde gerek bu yollarımızda gerekse ihtiyaç duyulan diğer yollarımızda çalışmalarımız devam edecek.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.