Losev

Yeni Atanan Ahlat Müftüsü Görevine Başladı

Videoyu Aç Yeni Atanan Ahlat Müftüsü Görevine Başladı
A
a

Ahlat Müftülüğüne atanan Orhan İmamoğlu görevine başladı.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen İmamoğlu, Ahlat'a atanmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, ilçede din hizmetlerini en iyi şekilde yürütmek için çaba göstereceğini söyledi.

Ahlat'ın 4'ncü görev yeri olduğunu ifade eden İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Hasköy Müftülüğü'nden buraya atandım. Buraya atanmak benim için büyük bir onur ve mutluluk. Ahlat, tarih ve medeniyet bakımından çok köklü bir ilçemiz. Bu önemli ilçemizde görev yapmanın sorumluluğunun farkındayım. Van'ın Tuşba Müftülüğü görevine atanan Zahit Demirel'den bayrağı devraldık. Onun hizmet anlayışı ve hizmet aşkını biz de sürdürerek bayrağı daha da ileriye taşımak çaba göstereceğiz. Ahlat'ı tanıma fırsatı buldum. Din görevlilerimizle toplantı yaptık. İnşaat çalışmaları süren camilerimizi ve Kur'an kurslarımızı ziyaret ettim. İnşallah halkımızla din hizmetleri adına güzel işlere muvaffak oluruz."

ÖZGEÇMİŞ

 03.01.1977 tarihinde Tatvan ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Tatvan Fuar İlkokulunda tamamladıktan sonra Yatılı olarak kazandığı Zile İmam Hatip Lisesini 1994 yılında bitirdi. 1994–1999 yılları arasında 100. Yıl Üniversitesi İlahiyat fakültesi, 1999–2003 yılları arasında da Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Anabilim dalında Yüksek lisans eğitimini tamamladı. Halen aynı Üniversitede Tefsir Bilim Dalında Doktoraya devam etmektedir. 1997 yılında başlamış olduğu İmam-Hatiplik görevi sonrasında 2000–2003 yılları arasında Erzurum M. Nuri YILMAZ Eğitim Merkezinde Vaizlik ve Müftülük İhtisas kursunu tamamladıktan sonra 2003–2005 yılları arasında Van İli Gevaş İlçesinde vaizlik yaptı.

01.11.2005–28.02.2008 tarihleri arasında Diyarbakır İli Hani ilçesinde, 2008–2010 yılları arasında Muş İli Korkut İlçesinde Müftülük yaptıktan sonra 07.08.2010 tarihinde Muş ili Hasköy ilçesine atandı. Evli olup 3 çocuk babasıdır.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.