Losev

Vali'den Günkırı Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Videoyu Aç Vali'den Günkırı Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinde Günkırı Belediye Başkanı seçilen İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinde Günkırı Belediye Başkanı seçilen İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den (DP) Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belediye Başkanı seçilen İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, belde ile ilgili bilgi alan Vali Öztürk, Başkan Çetinsoy’un hayata geçireceği projeler konusunda her türlü yardımcı olacağını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetinsoy ise, belde ile ilgili belli başlı sıkıntıları dile getirerek beldenin en büyük sıkıntısının kanalizasyon ve yol sorunu olduğunu belirtti.

Belde için gerekli tüm hizmetleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Çetinsoy, “Bu dönemde Günkırı halkına hizmet etmek bizlere nasip oldu. Halkımızı mahcup etmemek için beldemiz için gerekli bütün hizmetleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi. Ziyaretten sonra Başkan Çetinsoy, Vali Öztürk’e beldeyi gezdirerek var olan sorunları yerinde gösterdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.