Losev

Türkiye paralel yapı ile mücadelesini kazanmıştır

Videoyu Aç Türkiye paralel yapı ile mücadelesini kazanmıştır
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, paralel yapıyla olan mücadelesini kazanmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenen TÜBİTAK 2014 Yılı Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, paralel yapıyla olan mücadelesini kazanmıştır, kazanmaya devam ediyor. Bu bir özgürlük mücadelesiydi, önemli bir engeldi" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"KRİPTOLU TELEFON ÜRETTİK DİYORLAR..."

- Bir gizli yapı sinsice TÜBİTAK'ın içinde büyüdü, adeta bir ur gibi gizlice bünyeyi sardı, bünyeye hakim oldu. Bilim üretmesini beklediğimiz TÜBİTAK kendi ülkesinin cumhurbaşkanını başbakanını bakanlarını dinlemek gibi uluslararası istihbarat servislerine hizmet vermek gibi haince bir planın zemini oldu. Kriptolu telefon ürettik diyorlar, üst düzey yöneticilere veriyorlar. Ellerindeki şifrelerle telefonları dinleyip servis ediyorlar. Burada çok ciddi bir ahlaksızlıkta var. Ayrıca burada sadece kendi vatanına ihanet değil bilime ihanet, tüm bilim camiasına yönelik ahlaksızlık da var. Kendilerine verilen imkanları bilim için kullanmak yerine, vatana ihanet için kullanan kişi bilim camiasının yüz karasından başka bir şey değildir.

"BİR MUSEVİ VATANDAŞIMIZ ZİYARETE GELMİŞTİ..."

- Bir Musevi vatandaşımız, belediye başkanlığım döneminde beni ziyarete gelmişti. Şu anda rahmete oldu. Maalesef öldürdüler kendisini. Ve bana dedi ki bizim başarımızın sırrı nedir başkan dedi, nedir dedim. Üç şey dedi. Bir insan yönetimi, iki bilgi yönetimi, üç para yönetimi dedi. Biz bu üç şeyi başardık ve dünyanın en güçlü etnik yapısı haline geldik dedi. Bakın burası çok ama çok önemli. Benim için o yönlendirici bir hedefti. İnsanı yönetmek çok önemli, bilgiyi yönetmek çok önemli. Öyle bir bilgi vardır ki siz onu rahatlıkla ranta dönüştürür, paraya dönüştürür sürekli onun neticesini alırsınız. Onun patenti sizdedir. Onun yanında parayı yönetmek çok çok önemli. Eğer parayı başarıyla yönetebiliyorsanız onun da neticesini alırsınız.

"TÜRKİYE PARALEL YAPIYLA MÜCADELESİNİ KAZANMIŞTIR"

- Ben TÜBİTAK'ı da ilim camiasının yüz karalarından aktarma süreci olarak görüyorum. Bilgiyi ülkemiz için insanlarımız için önemli bir yönetim amacı olarak kullanma noktasında hedef olarak görüyorum. Oradan elde edilecek hasılanın da çok önemli kaynak olduğunu ifade etmek istiyorum. Türkiye paralel yapıyla mücadelesini kazanmıştır, kazanmaya devam ediyor. Bu önümüzde engeldi, şimdi bu açığa çıktı. bu engelin aşılmasıyla toplumsal hayatın yanında eğitimin ve bilimin yönü daha da açılmıştır.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.