Losev

Trafik sorunların çözümü için bir araya gelindi

Videoyu Aç Trafik sorunların çözümü için bir araya gelindi
A
a

Kentteki ulaşım sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Bitlis Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Nimet İlk, şehir içi otobüs şöförleriyle bir araya geldi.

Kentteki ulaşım sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Bitlis Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Nimet İlk, 13 No'lu Toplu Taşıma Kooperatif Başkanı Felemez Kök bir araya geldi.

Belediye Hizmet binası içerisindeki konferans salonunda yapılan toplantıya, trafikten sorumlu zabıta personelleri ve şehiriçi otobüs şöförleri katıldı. Toplantıda ilk konuşan Eşbaşkan Yardımcısı İlk, trafik sorunlarına ilişkin halktan gelen tepkilere dikkat çekerek, " Burda bulunmamızın amacı var olan sorunları konuşarak çözüm noktasında birlikte çözümler üretmeliyiz" dedi.

Sorunların çözüme ilişkin alınacak önlemlere de değinen İlk, "Öncelikle halkın şikayetleri göz önünde bulundurulup, varolan sorunlar çözülecek. Varolan bozuk olan yollar onarılacak, kaldırımlar boşaltılacak ve denetimler sıklaştırılacak" diye 
konuştu. İlk, seyir halinde olan otobüs şöförleri ile yurttaşlar arasındaki iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla psikolog ve sosyologlar tarafından şöförlere eğitim verileceğini belirtti.

Daha sonra söz alan şöförler, trafiğin aksamaması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarının belirterek, belediyeden bozuk olan yolların onarılmasını talep etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.