Losev

Tatvan Öğretmenlerine Gül Dağıtıldı

A
a

Tatvan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Öğretmenler Günü vesilesi ile ilçe merkezi ve bağlı köylerde görev yapan öğretmen ve idarecilere öğretmenler gül dağıtıldı, tatlı ikram edildi.

Düzenlenen program çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar ile birlikte Tatvan Tuğ Orta Okulu'nda düzenlenen programa katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, hem öğretmenlerle tanıştı hem de günlerini kutladı. Öğretmenlere gül hediye eden Kaymakam Erkan, daha sonra birlikte tatlı yedi.
 
Öğretmenliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Erkan, kendi eğitim hayatından örnekler vererek, bir öğretmenin öğrencinin hayatındaki önemini dile getirdi. Kaymakam olmasının en önemli nedeninin 2. sınıf öğretmeni olduğunu ifade eden Erkan, “Bir öğretmenin bir öğrencinin hayatına etkisi çok büyüktür. Eğer bir öğretmen bir öğrencinin elinden tutarsa ve öğrenciyi yönlendirirse bu gün benim olduğum gibi o öğrenciler de çok güzel ve önemli mevkilere gelebilirler. Bu nedenle tüm öğretmenlerimizden öğrenci ayrımı yapmadan dört elle öğrencilerin başarısı çalışmalarını diliyoruz.” dedi.
 
Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerin eğitimi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Erkan, yapılacak yatırımlarla öğrencilerin daha çok başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.