Losev

Tatvan seyir terası yangından dolayı kullanılamaz hale geldi

Videoyu Aç Tatvan seyir terası yangından dolayı kullanılamaz hale geldi
A
a

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Seyir Terası ve Kafeterya, yangından dolayı kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgilere göre, Yeşilmezra Mahallesi'ndeki Tatvan Seyir Terası’nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi.

Tatvan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yapılan müdahalede yangın kontrol altına alınırken, yangından dolayı herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı, büyük oranda maddi hasarın oluştuğu ve iki katlı binanın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Yangın söndürme çalışması sonrası soğutma işlemi yapan itfaiye erlerinden Mahmut Faruk, “112 aracılığıyla ihbar bize ulaştı. Biz de çok hızlı bir şekilde buraya geldik ve yangına müdahale ettik. Çok şükür içeride kimse yoktu. Can kaybı veya yaralanma yok. Bayağı maddi hasar oluşmuş. İş yeri sahibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Vatandaşlardan Nedim Bakırtaş ise, “Tatvan’daki seyir terasında çıkan yangını uzaktan gördük ve yardım için buraya geldik. Belediyenin 3 adet itfaiye aracı burada söndürme çalışması yaptı. Maddi hasarı çok ve bu durum bizi üzdü. Burası Tatvan için önemli, manzarası güzel ve bu nedenle çevre il ve ilçelerden çok ziyaretçi buraya geliyordu. İş yeri sahibi burada çok emek vermişti. Yangından dolayı emekleri boşa gitti. Allah yardımcısı olsun İnşallah” diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.