Losev

Tatvan'lı Genç İş Adamından Örnek Davranış

Videoyu Aç Tatvan'lı Genç İş Adamından Örnek Davranış
A
a

Tatvan ilçesindeki bir düğün salonunun işletmecisi, 3 bin kişi kapasiteli salonu Ramazan ayı boyunca hayırseverler tarafından verilecek iftar yemekleri için ücretsiz tahsis etme kararı aldı.

Fatih Mahallesi'ndeki Rızabeytorunları Düğün ve Konferans Salonunun işletmecisi Mahmut Rızabeytorunları, ilçede örnek teşkil edecek bir davranışa imza attı.

Ramazan boyunca hayırseverler ve kurumlar tarafından verilecek iftar yemeği organizasyonları için 3 bin kişi kapasiteli salonu ücret talep etmeden tahsis etme kararı alan Rızabeytorunları, amacının Ramazan ayında hayır kazanmak ve yapılacak hayırlara katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Salonun günlük kira bedelinin 3 bin lira olamsına rağmen hayırseverlerden hiçbir ücret talep etmediklerini vurgulayan Rızabeytorunları, "Almış olduğumuz bu karar doğrultusunda hayırsever iş adamlarımız veya kurumlar tarafından Ramazan ayı boyunca fakirlere yönelik verilecek tüm iftar yemeklerinde salonumuz için hiçbir kira ücreti istemiyoruz. İnşallah bu vesile ile bizler de hayır kazanırız" dedi.

Rızabeytorunları, iftar yemekleri için salonu kullanmak isteyenlerin kendileriyle irtibata geçmesini istedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.