Losev

Tatvan'daki Olaylı Afiş Billboardan Kaldırıldı

Videoyu Aç Tatvan'daki Olaylı Afiş Billboardan Kaldırıldı
A
a

Paris katliamı için 10 Ocak'ta Tatvan ilçesinden ilginç bir pankart asılmıştı.

Fransa'nın Başkenti olan Paris'te 12 kişinin saldırı sonucu hayatını kaybettiği Charlie Hebdo katliamını düzenleyen Kouachi kardeşlere destek için Tatvan billboarda asılan afiş kaldırıldı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy: Sosyal medyada iddia edildiği gibi afişin kendileriyle bir ilgili olmadığını belirten Başkan Aksoy, "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Billboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir. Ayrıca billboardların ihalesi önceki belediye yönetimi tarafından yapılmıştır ve reklam şirketinin sözleşmesi halen devam etmektedir. Billboardlar belediyenin sorumluluk alanında değil, şayet böyle bir olay olmuşsa da muhatap ihaleyi kazanan firmadır" dedi.

10 Ocak'ta Tepki Çeken Pankart İlgili Kimse Bulunamadı!

Tatvan şehir merkezinde bulunan ve kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki reklam bilboardlarına asılan ve üzerinde “Allah’ın Resulünün öcünü alan Kuaşi kardeşlere, Allah şehadetinizi kabul etsin. Siz vurunca demokrasi, biz öç alınca terörizm” yazılı pankart ilçe sakinleri tarafından büyük tepki çekti.Üzerinde herhangi bir isim yazılmayan ve kim ya da kimler tarafından yaptırıldığı belli olmayan pankartlar tepki çekerken, pankartların kim tarafından yaptırıldığı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.