Losev

Tatvan'da 3 Gündür Silah Sesleri Yükseliyor!

Videoyu Aç Tatvan'da 3 Gündür Silah Sesleri Yükseliyor!
A
a

Suruç'ta katliamı, 2 polisin infaz edilmesi sonrasında IŞİD'in Türkiye sınırında olan askerlere ateş açmasın sonucunda, 2012'de başlatılan Çözüm Süreci'nin sonlandırılmasında, PKK'ye ait bölgelerin bombalanmasında Türkiye'de hızlı bir şekilde çatışmaların yaşanmasına neden oldu.

Hızlı bir şekilde işleyen bu kaos Türkiye'de yaşayan insanların özelikle çocuğu askerde olan, askere gönderecek olan, Batıdan Doğuya atanan herhangi öğretmen, polis, memurun, İş adamlarının Doğuya yatırım düşüncesi vb.. durumların ne kadar sekteye uğratığını görmekteyiz.
 
Bu olayların yaşanmasıyla beraber, insanların gözlerinde okunan yine 90'lı yıllarda gerçekleşen olayların tekrar yaşanması endişesi.
 
TATVAN'DA OLAYLARIN OLMASI

Son birkaç gündür silah seslerin susmadığı Tatvan'da çatışmalar devam ediyor.

Silah seslerinin yükseldiği ilçede çatışma sesleri İşletme ve Fuar mahallesine yakın hissedildi.
 
Çatışmanın hemen ardından ilçede siren sesleri yükselmeye başlaması.

Günlerdir yaşanan çatışmalar nedeniyle ilçede ticari hayat olumsuz etkilenirken, halk tedirgin bir şekilde evlerine kapanmayı tercih ediyor ve iş yerlerini erken kapatmak zorunda kalıyor.
 
Dolayısıyla geldiğimiz noktada çıkan olaylar, meydana gelen çatışmalı ortamlar, hayatını kaybeden asker, sivil, polis ve bölgede geliştirilen provokasyonlar hepimizi bu süreci değerlendirirken yeniden büyük bir endişeye sevk etmiş durumda.
 
 
ODA BAŞKANLARI 31 TEMMUZ'DA BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞECEK
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) yapılacak olan toplantısına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılım göstereceği, o yüzden tüm bölge oda başkanları toplantıya katılacak. Toplantıda daha çok son günlerde olan olaylar masaya yatırılacağı ve ekonominin gidişatı ile konu alınacağı tahmin ediliyor.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.