Losev

Tatvan Belediyesi'nden Temizlik Kampanyası

A
a

Tatvan Belediyesi cadde ve sokaklarda temizlik kampanyası başlattı.

Tatvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik kampanyası başlatıldı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde başlatılan temizlik kampanyasına Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok ile birlikte birçok yurttaş katıldı.
 
Sabah saatlerinde belediye önünde halaylar eşliğinde toplanan kalabalık, "Tatvan'ımızı kirleten çöp değil, kirli zihniyettir", "Kirletenlere inat temiz toplum, temiz Tatvan, temiz hayat" pankartı eşliğinde çöp topladı. 
 
Yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Kürtçe konuşarak, "Kampanyamızda temiz bir zihniyet, temiz bir toplum ve temiz bir hayat diyerek yola çıkıyoruz. Bizler hep birlikte evimizin önünü, sokağımızı, bir bütün yaşadığımız bu yurdu temiz tutacağız, buna mecburuz. Burada bulunan veya bulunmayan herkes bir birinden mesuldür, herkes temizlik konusunda birleşecek, çünkü burada biz yaşıyoruz. Tatvan ne kadar temiz ise biz de o kadar temizizdir. Bu yüzden herkesi kendisi için temizliğe davet ediyoruz" dedi. 
 
Cumhuriyet Caddesi üzerinde çöp toplayan yurttaşlar, esnafları ve kahvehane önünde oturan yurttaşları da kampanyaya dahil ederek, temizlik yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.