Losev

Tatvan'a Doğalgaz Müjdesi

Videoyu Aç Tatvan'a Doğalgaz Müjdesi
A
a

Doğugaz firmasının, Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Remzi Demirkan, Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapılacak olan doğalgaz döşeme çalışmalarıyla ilgili Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ziyaret ederek bilgi verdi.

Başkan Aksoy'u makamında ziyaret eden Firma Genel Müdür Yardımcısı H. Kadir Gülüm ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Remzi Demirkan, yapılacak olan doğalgaz çalışması ve çalışmanın proje aşamalarıyla ilgili Başkan Aksoy'u bilgilendirdi.

Demirkan, Tatvan'da ki doğalgaz alt yapı döşeme çalışmalarının 2015 yılı Nisan yada Mayıs aylarında başlamayı planladıklarını ifade etti.

Firma ile bir ay sonra protokol imzalayacaklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, yapılacak olan doğalgaz döşeme çalışmaları ve diğer alt yapı çalışmalarını imkanlar dahilinde birlikte yapmayı planladıklarını ifade etti.

Tatvan'ın bu yıl yaz ayında adeta şantiye alanına döneceğini ve çalışmaların tamamlanmasıyla da Tatvan'da bir dönüşüm yaşanacağını kaydeden Başkan Fettah Aksoy, "Amacımız Tatvan'ın alt yapı ve doğalgaz çalışmasını birlikte yürüterek ilçede ikinci bir kazıya gerek kalmadan her iki çalışmayı birlikte tamamlamaktır. İnşallah bir sıkıntı çıkmaması durumunda da ihaleyi alan yetkili firma Nisan yada Mayıs ayında çalışmalara başlayacaktır." dedi.

Tatvan'da doğalgaz'ın hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki hava kirliliğinin de büyük ölçüde düşeceğini ifade eden Başkan Aksoy, "Hedefimiz, bu yıl yapımına başlanacak olan doğalgaz ve alt yapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açmaktır. İnşallah bunu da gerçekleştirdiğimiz vakit, ilçemizde gerek

hava kirliliğinin önlenmesi ve gerekse alt yapı çalışmalarında büyükr bir adım atmış olacağız." ifadelerini kullandı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.