Losev

Siyasilerin alınmadığı sokak parke ile döşendi

Videoyu Aç Siyasilerin alınmadığı sokak parke ile döşendi
A
a

Bitlis’te 30 Mart yerel seçimleri öncesinde sokak girişine pankart asarak siyasilerin girmelerini engelleyen sokağın yolunu Bitlis Belediyesi parke ile döşedi.

Bitlis merkez Yükseliş Mahallesi Şerpik sokağın bozuk olan yollarlı kilitli parke taşı ile döşendi. Yaklaşık 2 yıldan beridir devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Eşbaşkan Hüseyin Olan, kendisinin de seçim döneminde mahalleye giremediğini, buna saygı duyduğunu belirterek, “Seçimi kazandıktan sonra hizmet yoksunu bu mahallede çalışmaya başladık. Bunda da sona geldik” dedi.

Eşbaşkan Olan, buradaki vatandaşları tebrik ettiğini belirterek, “Buradaki mahalle sakinlerini tebrik ediyorum. Örgütlü bir şekilde davranarak, sadece bizi değil, hiçbir siyasiyi bu sokağa almadılar. Bunun meyvesini de bugün aldılar” dedi.

Eşbaşkan Olan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bitlis’te göreve geldiğimiz günden beri özellikle yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Bugün bu sokakta da sona geldik. Siyasileri sokağa almayarak demokratik tepkilerini dile getiren mahalle sakinlerini kutluyorum. Bu onların da emeğidir. Keşke bu tür demokratik tepkiler hükümetler bazında da bürokrasi bazında da yapılsa. Mahalle sakinlerimize sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yolları hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.