Losev

Siyasi ve Kurum Amirlerinden Kadir Gecesi Mesajları

A
a

Kurum Amirleri ve Siyasilerden Kadir Gecesi dolayısıyla birer mesaj yayımladılar.

Bitlis kurum amirleri ve siyasilerden kadir gecesi münasebetiyle birer mesaj yayımladılar.
 
İşte o mesajlar;
 
Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın Kadir Gecesi Mesajı
 
"Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
 
Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban Kadir Gecesi Mesajı
 
"Bütün mahlukatın kurtuluş reçetesi olan Kur'an mucizesinin insanlığa bahşedildiği bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması niyazı ile maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutluyor; memleketimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum" dedi. 
 
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Doğru Kadir Gecesi Mesajı
 
Duaların kabul olduğu, günahların bağışlandığı, bin aydan daha hayırlı bu gecenin başta üniversite personelimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun" dedi.
 
Devamı Gelecek...

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.