Losev

Kurum Amirleri ve Siyasilerden Kurban Bayramı Mesajları

Videoyu Aç Kurum Amirleri ve Siyasilerden Kurban Bayramı Mesajları
A
a

Bitlis'teki Kurum Amirleri ve Siyasiler, yayınladıkları mesajla Bitlis'in ve islam aleminin kurban bayramını tebrik ettiler.

Bitlis ili ve ilçelerinden kurum amirleri, yönetici ve siyasiler Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yayınladıkları mesajlarda bu bayramın barış, kardeşlik ve birlikteliğe vesile olması temenni edildi.


Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un Kurban Bayramı Mesajı

Yurdakul mesajında Bayramlar, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirme, birlik ve beraberliğin önemini belirten kutsal günler olduğunu ifade etti.

Bu kutsal günlerin mana ve önemini çok iyi kavrayıp değerlendirerek bu güne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak en büyük dileğimdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Kurban Bayramının milletçe yapacağımız yararlı çalışmalara ve dayanışmaya vesile olmasını diler, bayramınızı yürekten kutlar, yuvalarınızda sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara kavuşmak temennisi ile sevgi ve saygılar sunarım dedi.

Bitlis Emniyet Müdürü Sadedtin Akgüç'ün Kurban Bayramı Mesajı

Akgüç, mesajında, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, dostluk ve kardeşliği, aile ve komşu ilişkilerini pekiştiren, zengini ve fakiri buluşturarak toplumun her kesimini birbirine yakınlaştıran birlik ve beraberliğin sembolü olan Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bitlisli hemşehrilerimin bayramlarını kutlar, şahsım ve teşkilatım adına sağlık, esenlik ve mutluluk dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım dedi. 

Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Güroymak'lı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'in Kurban Bayramı Mesajı

Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü gibi duyguların hakim olduğu, yardımlaşma ve dayanışma ile güzelliklerin ve dostlukların tazelendiği Kurban Bayramı havasını hep birlikte teneffüs etmek üzereyiz. Toplum hayatımızda ayrı bir yeri ve önemi bulunan bu mübarek günü, milletçe sevinç ve neşe içerisinde hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün milletimizin ve değerli Ahlatlı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum dedi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'nın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramların, birlik ve beraberliğin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışma, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıdan dolayı, fert ve toplum hayatında özel yere sahip olduğunu bildiren Erkan, bayrama, milletçe huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kurban Bayramı'nın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum dedi.

Ahlat Müftüsü Zahit Demirel'in Kurban Bayramı Mesajı

Yüce Allah'ın bu mutlu bayramı aziz milletimiz için kardeşliğe, birlik ve bütünlüğe, refah ve mutluluğa vesile kılması temennisiyle salı günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyor, daha nice bayramlara sağlıkla bizi eriştirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramınız kutlu olsun dedi. 

BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mahmut Doğru'nun Kurban Bayramı Mesajı

Bayramların dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu kaydetti. Doğru, "Bayramlar; inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, Allah'tan huzurlu, Bereketli, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı nasip etmesini temenni ederim dedi.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'ın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramın kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmesini dileyen Alaydın, İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Bitlisli hemşerilerimizin aileleri ve sevdikleriyle nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyorum. Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum dedi. 

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban'nın Kurban Bayramı Meajı

Bu bayram günlerinde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp; sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hayatımıza hakim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphem yoktur. Bu duygularla, kıymetli Ahlat halkının Kurban Bayramı'nı tebrik eder, Cenabı Haktan sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir topumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygular içinde bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa hayırlı olmasını Allahtan temenni ediyorum."

Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, mişşi birlik ve beraberliği bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duygularun, örf ve adaletlerin uygulandığu, sergilendiği müstesna günlerdir. Bayram vesilesi ile hasretler giderilmekte, küskünler barışmakta, dostluklar pekişmekte ve kaynaşmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Topluluğu Başkanı Serdar Durer Kurban Bayramı Mesajı

Düşünce Akademisi Başkanı Durer mesajında şu ifadelere yer verdi; başta Bitlisli hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dünyanın her yerindeki, bilhassa Mısır'da, Suriye'de, Doğu Türkistan’da, Myanmar'da, Filistin’de acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum. Mağdur ve mahzun İslam coğrafyasının sesi artık arşı alaya ulaştı. Tüm İslam âlemi için, bu mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlar getirmesini diliyorum. Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren tüm müslümanların, Kabe’de, Arafat'ta, Müzdelife'de yaptıkları duaları kabul eylesin.


Editör Notu: Mesajlar bize ulaştığında eklenecektir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.