Losev

Peker, Bitlis halkına açık mektup yazdı

Videoyu Aç Peker, Bitlis halkına açık mektup yazdı
A
a

AK Parti Bitlis 2. sıra milletvekili adayı M. Zeki Peker, 1 Kasım milletvekili seçimleri öncesi Bitlis halkına açık mektup yazdı.

Mektubuna “Değerli Kardeşlerim” diyerek halka seslenen Peker, “vekil olmaya değil, bir kardeşiniz olarak size hizmetkar olmaya geliyorum” diyor.

Bitlis ve tüm ilçelerini kapsayan mektubunda Peker, halka şöyle sesleniyor;

Değerli Kardeşim;

Sizi ve kıymetli ailenizi muhabbetle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.

Kardeşiniz olarak gün oldu sofranıza konuk oldum aşınızı bölüştüm, gün oldu yüreğinize konuk oldum derdinizi bölüştüm.
 
Kısmette hanenize konuk olup, desteğinizi istemekte varmış. Gönül isterdi ki kapı kapı dolaşayım, her bir hemşehrimi birebir görüp, elini sıkayım, hasbihal edeyim. Lakin, malumunuz olduğu üzere seçim çalışmalarımız dar bir zamana sıkıştı. Bu yüzden hemşehrilerime ulaşmak, dua ve desteklerini istemek için bu mektubu kaleme almayı uygun buldum.

Sevgili Kardeşim;

Çok şükür ki, mesafelere inat, birbirimizden manen uzak düşmediğimiz için, birbirimizin yabancısı değiliz, bu sebeple kendimi uzun uzadıya anlatmak gereği görmüyorum. Bu memleketin bağrından çıkmış, memlekete hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş, bu memleketin insanlarının duası ve Allah'ın lütfuyla, hizmet edebilme şansına ulaşmış bir kardeşinizim.

Halkıma hizmet etme nimetine layık görüldüğüm için Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Hayatım boyunca, Hak Teala'nın bana bahşettiği imkanları hemşehrilerime hizmet yolunda kullanmaya gayret sarf ettim ve bu çabam inşallah son nefesime kadar da ilk günkü heyecanıyla devam edecektir. Çok şükür ki halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğunu biliyor ve 'Sizin en hayırlınız, en faydalı olanınızdır.' hadisi şerifinin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Ancak sizlerde takdir edersiniz ki şahsi imkan ve çabalarla hizmet etmeye çalışmak bir yere kadar gitmekte, tüm memleketi ilgilendiren hizmet ve ihtiyaçları karşılamaya yetmemektedir.Tüm memleketin ihtiyaçlarının ve eksiklerini tamamlamak ve insanların tümüne hizmet etmek siyasi güç ve iktidar gücünü gerektirmektedir.

Bir kardeşiniz olarak ben de bu düşüncelerle, yıllardır ülkemize ve ilimize hizmet eden, devrimler gerçekleştiren, yollarımızı, tünellerimizi, hastanelerimizi, okullarımızı yapan, kültürümüz üzerindeki yasakları kaldıran ve bölgeye nefes aldıran Adalet ve Kalkınma Partisi'nin görev teklifini geri çevirmedim.

Halka vekalet etmenin ne denli ağır bir vebali olduğunun, ne derece zor bir görev olduğunun bilincindeyim. Hakkaniyete riayet eden her birey için böylesi bir görev adeta ateşten gömlektir. Halka hizmet için yanmak gerekirse şüphesiz bu kardeşinizin canından feragat edeceğini en iyi siz kıymetli hemşehrilerim bilir.

Ben huzurunuza vekil olmak için oy istemeye gelmedim. Bu kardeşiniz size hizmetkar olmaya geliyor.

1 Kasım seçimlerinde kıymetli desteklerinizi beklemekle beraber,

Şahsıma teveccüh etseniz de etmeseniz de, lütfedip hizmet görevini verseniz de vermeseniz de, nefes aldığı müddetçe bu kardeşiniz, sizlerin hizmetkarı olmaya devam edecektir.

Halkıma hizmet yolunda yaptıklarım, yapacaklarımın garantisidir.

Sizlere zaman sıkıntısından dolayı birebir ulaşamadığım için hakkınızı helal etmenizi diliyorum.

Seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tekrar size ve ailenize sıhhat ve afiyetler diliyor saygılarımı sunuyorum. M. Zeki PEKER - Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı

Kaynak: (Bu bir tanıtımdır)


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.