Losev

Niyazi Altılar Tekrar TADEF Başkanı Seçildi

Videoyu Aç Niyazi Altılar Tekrar TADEF Başkanı Seçildi
A
a

Tatvan’da faaliyet gösteren 15 derneğin birleşmesiyle kurulan ve kısa adı TADEF olan Tatvan Dernekler Federasyonu’un yönetim kurulu başkanlığına Sosyolog-yazar Niyazi Altılar ikinci kez seçildi.

Altılar, öncelikle insanları ve  dernekleri eşit görerek ilkeli, dürüst,  paylaşımcı bir yönetim tarzı içerisinde birlik olmaya, bir olmaya özen gösterilerek kurulan  Tatvan Dernekler Federasyonu’nun Tatvan’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Bitlis Genç Liderler, Tatvan Gönül Köprüsü ve Tatvan Gazeteciler ve Yazarlar Derneklerinin de yönetim kurulu başkanı olan Niyazi Altılar, Federasyon olarak en büyük amacımız; “Tatvanlı insanımıza umut vaat edici bir gelecek oluşturmak, paylaşmayı ve dayanışmayı birlik ve beraberlik içerisinde, hızla gelişen bu zamanda, Tatvan’nın hak ettiği yeri almasını sağlamaktır. Unutulmamalıdır ki federasyonumuzun gücü biriliğimizden gelmektedir. Federasyonumuza üye tüm derneklerin  amacı tek ve aynı; Tatvan’nı onurla temsil etmek, Tatvan’nı dünyaya tanıtmak…” dedi.

TADEF olarak Tatvan’ın kültürel, sosyal, ekonomik ve moral kalkınmasına etkin ve çok yönlü katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Altılar, “Tatvan için başlatmış olduğumuz  ‘İş birliği, güç birliği’ hareketiyle, Tatvan Dernekler Federasyonu’yla daha iyi işler başaracağız. Federasyonumuzla güçlü, büyük Tatvan’nın imarında, önemli katkı sağlayacağımızdan hiçkimsenin şüphesi olmasın.”  dedi.

Şu anda Tatvan’da faaliyet gösteren Tatvan Gönül Köprüsü Derneği, Tatvan Genç Liderler Derneği, Tatvan Genç Atılımcılar Derneği, Tatvan Yenilikçi Gençlik Derneği, Tatvan Sürdürülebilir Kalkınma Derneği TADEF’in çatısını oluşturmaktadır. TADEF’in Tatvan’da toplamda yedi bin üyesi bulunmaktadır.

Olağan genel kurulunu yapan  TADEF’e Tatvan’da faaliyet gösteren 15 dernek daha katılacak.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.