Losev

Malkara Myo’Da Ödül Töreni Düzenlendi

Videoyu Aç Malkara Myo’Da Ödül Töreni Düzenlendi
A
a

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Akademik Yılında Düzenlenen Kültürel, Sosyal Ve Sportif Etkinliklerde Görev Alan Öğrenciler Ödüllendirdi.

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 akademik yılında düzenlenen kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerde görev alan öğrenciler ödüllendirdi.
Malkara Meslek Yüksek Okulu Toplantı salonunda yapılan ve Öğretim Üyesi Okşan Gürfiliz’in sunduğu ödül töreninde konuşan MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk, eğitimin sadece ders kitaplarındaki bilgilerin öğrencilere aktarılması, öğretilmesi olmadığını söyledi.
Gençlerin kendi fikirlerini üretebilmeleri ve karar verebilmeleri için sosyal ve kültürel faaliyetler içinde bulunmaları gerektiğini kaydeden Ertürk, "Kişi dersler ile beraber okulda yürütülen sportif ve sosyal faaliyetler içinde bulunduğu zaman arkadaşlık ilişkileri artmış olur hem de kendi eksikliklerini arkadaşları vasıtası ile tamamlamış olur. Paylaşma öğrenildikçe bilgiler artacak, bilgiler arttıkça gelişmişlik oranımız artmış olacaktır. Sosyal ve kültürel faaliyetler içinde bulunan öğrencinin kendine güveni artacak,hayatta vereceği kararlar daha dengeli ve doğru olacaktır" dedi.
Ödül töreninde Erkek Basketbol, Erkek Voleybol, Bayan Voleybol takımlarına, Kış Yüzme Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, 57. Alay Yürüyüş Komitesinde yer alan öğrencilere, Duvar Gazetesinin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere, halk oyunları ekibine, engelliler için mavi kapak toplayan, kampanya düzenleyen öğrencilere, seminerler düzenleyen ve düzenlenmesine yardımcı olan öğrencilere, Masa Tenisi, Satranç,Bilardo, Tavla ve Halı Saha Futbol Turnuvalarına katılarak dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri ile madalyaları verildi.
MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk finallere girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.