Slayt Gösterisi

SSK ve Devlet Hastanesinin Malzemelerine Ne Oldu…!

İlçemiz yeni bir devlet hastanesine kavuşurken, mevcut iki hastane binası da haliyle atıl bir duruma düştü.

A
a

SSK ve Tatvan Devlet Hastanesi binaları boşaltılınca haliyle malzemeleri de boşaltıldı. Malumunuz bu binalarda bulunan malzemeleri anlatmama gerek yok sanırım…!

Tatvan Devlet Hastanesi’ni fazla bilmem ama SSK Hastanesi olarak bilinen Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasında nelerin olduğunu az çok bilirim. Bahsettiğim bu iki hastanenin yepyeni olan birçok malzemelerine ne oldu, çok merak ediyorum..? Niye merak ediyorum, canım birileri kendisine peşkeş çekti, hem de ne peşkeş…!

SSK Hastanesi’nde bir jeneratör vardı. İlçede iki veya üç mahalle bununla elektrik anlamında beslenirdi. Ya mutfak malzemeleri? O da cabası. Hadi canım sende, ya çamaşırhane malzemeleri, aman be Ferhan, ihale usulü ile satış yapılmış, kim hastanenin malzemelerine tenezzül eder..! Etmezler değimli…!

Ya röntgen çekilen bölümlerdeki kurşun tabloları ne oldu? O nu da ben söyleyeyim? İhale yoluyla satış yapılmış. Peki, İhale ne zaman nerde yapıldı? İşte orası meçhul…!

Yetkilileri göreve davet ederken, hastanenin malzemeleri kim tarafından nasıl kimlere peşkeş çekilmiş o da bende. Sorulacak olursa derhal adını koyarım ortaya...!

Ben bildiklerimi yazdım, daha bilmediklerim çok malzeme nereye gitti, onu da sayın başhekime sorun…!

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.