Losev

Tatvan Devlet Hastanesi’nde ‘Sağlıkta Vefa’ Programı Düzenlendi

Videoyu Aç Tatvan Devlet Hastanesi’nde ‘Sağlıkta Vefa’ Programı Düzenlendi
A
a

Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından, meslekte 20 yıl ve daha fazla süre çalışan personeller için “Sağlıkta Vefa” programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, “Her biri birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarım. Tatvan Devlet Hastanesi yönetimi olarak ‘Sağlıkta Vefa’ teması ile düzenlediğimiz programımıza hoş geldiniz. Sağlık sektörü özveri, sabır, hoşgörü ve en önemlisi fedakarlık isteyen, her geçen gün gelişen ve değişen kıymetli meslek gruplarından bir tanesidir. Bizlerde bu meslek grubunun birbirinden ayrılmaz unsurlarıyız ve hep beraber büyük bir aileyiz. Bugün burada sağlık hizmetlerinde 20 yılını dolduran 132 personelimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için toplandık.

Tecrübesi ile hastanemizin bu günlere gelmesinde katkıda bulunan tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bundan sonraki çalışma hayatınızda da göreve yeni başlayan personellerimize tecrübelerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde aktaracağınızda eminiz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programda, yapılan konuşmanın ardından, hastane bünyesinde 20 yıl ve daha uzun süre hizmet veren 132 personele plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.