Losev

Kotni Beldesinde Kaybolan Amca Çocuklarından Haber Alınamıyor

Videoyu Aç Kotni Beldesinde Kaybolan Amca Çocuklarından Haber Alınamıyor
A
a

Güroymak (Norşin) ilçesine bağlı Günkırı (Kotni) beldesinde kaybolan amca çocuklarından haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Günkırı'da (Kotni) beldesinde ikamet eden 14 yaşlarında olan amca çocukları Şakir Seskir ile Kamuran Seskir, dışarıda oynamak için evlerinden çıktı.

Çocuklarının eve dönmemesi üzerine telaşlanan babaları Adil Seskir ve Tahsin Seskir, beldede arama çalışmalarına başladı. Aramalara rağmen çocuklarından bir haber alamayan aileler durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi.

Baba Adil Seskir, "Çocuğum özürlü olduğu için kendi başına hiçbir yere gidemez. Yeğenim Kamuran ile birlikte gitmiş. Bir haftadır haber alamıyoruz çocuklarımızdan. Engelli olan oğlumun hayatından endişe ediyorum. Yavrularımızı gören vatandaşlarımızın 0536 854 29 76 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

Kamuran Seskir'in babası Tahsin Seskir ise, oğlunun bugüne kadar habersiz hiç bir yere çıkmadığını belirterek, "Bir hafta önce ilçe merkezinde yeğenimle birlikte görenler olmuş, ondan sonra da bir daha evlatlarımızdan haber alamadık. Gerekli yerlere kayboldukları için müracaat ettik. Çocuklarımızı görenler Allah rızası için bize ulaştırsınlar. Aile olarak perişanız. Bir haftadır aramadığımız yer kalmadı. Aklımıza her şey geliyor" diye konuştu.


Günkırı'da Kaybolan Amca Çocuklarından Haber Alınamıyor

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.