Losev

Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kapsamında Renkli Etkinlik

Videoyu Aç Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kapsamında Renkli Etkinlik
A
a

Bitlis Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında belediye çalışanlarına 25 Kasım’da taşımaları suretiyle mor kurdele ve fular takıldı.

Bitlis Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşmak amacıyla Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, belediyenin birim amirleri ve personeline 25 Kasım’a kadar taşımaları suretiyle mor kurdele ve fular taktı.

Yapılan etkinlik kapsamında ilk olarak Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Nevin Daşdemir’e makamında mor fular takılarak başlanıldı. Ardından Eş Başkan Daşdemir öncülüğünde belediye birimleri tek tek gezilerek, başta birim amirleri olmak üzere tüm personele mor kurdele ve fular takıldı.
 
Etkinlik kapsamında kurdeleler belediyenin erkek çalışanlarının yakalarına takılırken, kadın çalışanların ise boyunlarında taşımaları için fular hediye edildi. Takılan kurdele ve fularların 25 Kasım’a akşamına kadar taşınması istendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, etkinlik sırasında belediye hizmet binasında bulunan yurttaşlarda bu etkinliğe dâhil edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.