Losev

Hizan'da Epilepsi Hastası Çocuğa, Polis Yardımı

Videoyu Aç Hizan'da Epilepsi Hastası Çocuğa, Polis Yardımı
A
a

Hizan'da yaşayan 6 yaşındaki epilepsi hastası çocuk, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polislerin yardımıyla tedavi altına alındı.

Hizan'a bağlı Bölüklü köyünde yaşayan 10 nüfuslu Kort ailesi, epilepsi hastası olan 6 yaşındaki çocukları Seyfettin Kort'un tedavisi için bir süre önce ilçe merkezine taşındı.
 
Hizan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan küçük Seyfettin'i, maddi imkansızlıklar nedeniyle başka bir hastaneye götüremeyen baba Mehmet Kort, çocuğunun iyileşmesi için yardım beklerken, imdadına İlçe Emniyet Amiri Kenan Rahat ve ilçede görevli polisler yetişti.
 
Başpolis Hulusu İzmir ile hastanede tedavi gören küçük Seyfettin'i ziyaret eden İlçe Emniyet Amiri Kenan Rahat, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Emniyet Amiri Rahat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, epilepsi hastası Seyfettin'i sağlığına kavuşması için aileye her türlü desteği sağlayacaklarını ve hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
 
"Bizim görevimiz sadece ilçenin güvenliğini sağlamak değil aynı zamanda vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanlarında olmaktır" diyen Rahat, ilçede zor şartlarda yaşam süren vatandaşlara destek olmanın çabası içinde olduklarını ifade etti.
 
Baba Mehmet Kort ise herhangi bir geliri olmadığı için epilepsi hastası oğlu Seyfettin'in tedavisini yaptıramadığını bildirerek, zor durumda olduğu bir anda İlçe emniyet Amiri Rahat ve personelinin yardımlarına koştuğunu dile getirdi.
 
Emniyet amiri Rahat'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kort, "İlçemizdeki polislerin, oğlumun tedavisini üstlenmesi bizleri çok mutlu etti. Polisin sadece güvenliğimiz için değil kötü zamanlarımızda da yanımızda olduğunu bilmek çok güzel. Allah, hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.