Losev

Hizan Kaymakamlığına Nurhalil Özçelik atandı

Videoyu Aç Hizan Kaymakamlığına Nurhalil Özçelik atandı
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesiyle Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Rize Güneysu kaymakamlığına atanırken; Bolu Yeniçağ kaymakamı Nurhalil Özçelik Hizan kaymakamlığına atandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı.

Bu karar neticesinde Hizan’ın Kaymakamı Nurhalil Özçelik oldu.

Nurhalil Özçelik kimdir?

1989 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamladı. 2012 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2014 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Maliye Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Yaklaşık 3,5 yıl burada çalıştıktan sonra 2016 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdari Amirliği Mesleğine Eskişehir Kaymakam Adayı olarak intisap etti.  Kaymakam Adaylığı sürecinde Eskişehir’de Vilayet Stajını, Yozgat ili Yerköy ilçesinde birinci refiklik stajını, Antalya ili Muratpaşa ilçesinde ikinci refiklik stajını ve Ankara’da İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Teftiş Stajını tamamladı. Karaman ili Ermenek ilçesinde 8 ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
    
Vekâlet görevinin ardından 8 ay süreyle İngiltere’ye yurtdışı stajı için gitti. İngiltere’de Yurtdışı Stajının yanı sıra çeşitli kurumlarda ve T.C. Londra Büyükelçiliğinde incelemelerde bulundu. Yurtdışı görevi sonrası İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Yeniçağa İlçesi Kaymakamlığına atandı.

Nurhalil Özçelik, 12.08.2022 tarihinde Hizan Kaymakamlığına atandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.