Losev

Hizan'da 800 Çam Fidanı Dikildi

A
a

Hizan ilçesindeki Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu tarafından 800 çam fidanı dikildi.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasin Sağlam'ın yaptığı fidan dikimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 'Kültür ve Sosyal Etkinlikler' eğitimi çerçevesinde yaklaşık 100 öğrenci, 800 çam fidanını toprakla buluşturarak can suyunu verdiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hizan Milli Eğitim Müdürü Abit Arvas, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Orman İşletme Şefliği arasında işbirliği yapmak suretiyle 800 adet çam fidanının dikildiğini söyledi. Arvas, "Çam fidanlarımız periyodik bir şekilde dikildi. Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu öğrencileri tarafından, Okul Müdürü Osman Güler ve öğretmenler tarafından dikimi gerçekleşti. Koordinatörlüğünü yapan Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasin Sağlam ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdik. Buradaki amacımız çocuklara ağaçları sevdirmek, ağacı korumak, doğaya katkıda bulunmalarını sağlamaktı" dedi.

Fidan dikimine Hizan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, Hizan Orman İşletme Şefi Engin Peltek, Okul Müdürü Osman Güler ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.