Losev

Hayatını Kaybeden Mecnun İçin Şiir Dinletisi Düzenlediler

Videoyu Aç Hayatını Kaybeden Mecnun İçin Şiir Dinletisi Düzenlediler
A
a

Hizan Lisesi öğrencileri, serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybeden sınıf arkadaşları Mecnun Aslan anısına "Bahar Türküsü" adlı şiir dinletisi düzenledi.

Hizan Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerin Aslan anısına okudukları şiir ve türküler, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden öğrencileri anısına şiir dinletisi düzenlemek istediklerini bildiren Hizan Lisesi Müdürü İkram Özdemir, okulda sosyal etkinliklerin düzenlenmesine çok önem verdiklerini ve belirli periyotlarda bu tür etkinlikleri organize ettiklerini kaydetti.

Faaliyetlerin öğrencilerin yapıcı yönlerinin gelişmesine katkı sunduğunu belirten Özdemir, "Derste verim alamadığımız öğrencilerin bile bu faaliyetlerden sonra daha aktif ve duyarlı olduklarını izledik. Şiir dinletimizi geçen ay kaybettiğimiz değerli öğrencimiz Mecnun Aslan anısına düzenledik. Onu kalplerimizde yaşatabilmek adına küçük de olsa bir emek sarf ettik. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Programa Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abit Arvas, Hizan Ziraat Odası Başkanı Erkan Durmaz, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.