Losev

Güroymak Belediyesinden Sağlık Hizmeti

A
a

Güroymak Belediyesi tarafından ilçede yaşayan hasta yatalak bakımları evde yapılan hastalara ulaşarak Tatvan Belediyesi Halk Sağlık Merkezi'nin yardımıyla sağlık taraması yapıyor.

Güroymak (Norşên) İlçesi'nde belediye sağlık alanında da hizmet üretmeye başladı. Güroymak Belediyesi ilçede yaşayan hasta yatalak bakımları evde yapılan hastalara ulaşarak Tatvan Belediyesi Halk Sağlık Merkezi'nin yardımıyla sağlık taraması yapıyor.Başvurular sonucu ;yaşlı ve yatalak hasta bakımı,sosyal hizmet danışmanlığı,berber hizmeti gibi benzeri hizmetleri yatalak hastalarının sağlık bakımın yapmak adına başlattığı çalışma tüm mahallerde yürütülecek.
 
Her çarşamba günü düzenli bir şekilde yapılacak olan sağlık çalışmalarının ilkine Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan sağlık taramasında bulunacak olan doktorlarla beraber hastaları ziyaret ederek sağlık taraması hakkında bilgilendirmede bulundu. Belediyenin başlatmış olduğu sağlık taramasına ilişkin kısa bir açıklama yapan Özkan, belediye olarak yaşamın tüm alanlarında olduğu gibi yine ilçede en önemli sorunlardan biri olan sağlık alanında da hizmet üretmeyi hedeflediklerini ve en sonunda başlattıkları bu sağlık taramalarıyla halka sağlık hizmeti anlamında da yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.