DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Devlet Hastanesine Çocuk Oyun Parkları Kuruldu

Videoyu Aç Güroymak Devlet Hastanesine Çocuk Oyun Parkları Kuruldu
A
a

Güroymak Devlet Hastanesine muayene için gelen aileler ve hastaların çocuklarının eğlenmeleri için Devlet Hastanesi içine ve bahçesine oyun parkı yapıldı.

Güroymak Devlet Hastanesinin karşısına açılan parkta aileleriyle hastaneye gelen aileler ve hasta çocukların moral ve motivasyonu yükseltiliyor. Oyun parkında salıncak ve kaydıraklar bulunuyor. Çocuklar parkta hastaneye geldiklerini unuturken ailelerde rahat bir şekilde sıralarını bekliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Güroymak Devlet Hastanesi müdürü Veysi Altun, Hastanemize muayeneye gelen çocukların bazılarında doktor korkusu bulunabiliyor. Bazı hastalarımız ise çocuklarıyla hastanemize gelmek zorunda kalıyor. Hem bazı çocuklarımızdaki doktor korkusunu yenmek, hem de çocuklarıyla hastaneye gelmek zorunda kalan ailelerin çocuklarının zamanlarını oynayarak geçirmeleri için böyle bir çalışmaya gerek duyduk. Kısa zamanda iyi sonuç aldığımızı gördük. Çocukların birbirine hastalıklarını geçirmemeleri için her gün dezenfekte ediyoruz. Ayrıca oyun parkı içine çocuklar oynarken yaralanmamaları için bazı önlemeler aldık. Şuan hastane bahçemizde Güroymak Belediyesi tarafından da yapılan bir oyun parkı ile toplamda 2 adet çocuk oyun parkımız oldu dedi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.