Losev

Günkırı'da Köprüler Daha Güvenli

Videoyu Aç Günkırı'da Köprüler Daha Güvenli
A
a

Günkırı Belediyesi, Pınarbaşı mahallesinden sonra Yeşilyurt mahallesi girişinde bulunan ve mahalle ile beldenin ana caddesini birbirine bağlayan köprüye de yeni korkuluklar yaptırdı.

Günkırı Belediyesi, belde içerisinde bulunan köprüler üzerine korkuluklar monte ederek köprüleri daha güvenilir hale getiriyor. Pınarbaşı mahallesinde bulunan köprüden sonra, Yeşilyurt mahalle girişinde bulunan ve mahalle ile beldenin ana caddesini birbirine bağlayan köprüye de yeni korkuluklar yapıldı. Köprünün üzerinde bulunan eskimiş, yıpranmış ve ömrünü tamamlayan korkuluklar sökülerek yerine daha sağlam ve güvenilir korkuluklar monte edildi. Yaya ve trafik konusunda işlek bir güzergahta bulunan köprü üzerinde herhangi bir kazanın yaşanmaması için yerleştirilen korkuluklar köprüyü daha güvenilir hale getirdi.

“İNSANLARIN CAN GÜVENLİ ÖNEMLİ”
Olası yaşanılacak tehlikenin önüne geçmek ve gerekli can güvenliği sağlamak için bu korkulukların önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bizim için her şeyden önce insanların can güvenliği ve sağlığı gelir. Mevcut köprülerimiz üzerinde korkuluklar yoktu. Olan korkuluklar ise çürümeye yüz tutmuştu. Bu köprüler üzerinde herhangi bir kazanın yaşanmaması için bu korkulukların olması gerekiyordu. Belde içerisinde bulunan köprüler yeni korkuluklarla hem daha güvenilir hale getirildi, hem de yeni ve güzel bir görünüme kavuştu” dedi.

Günkırı Haberleri, Kotni Haberleri


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.