Slayt Gösterisi
Losev

Günkırı Belediyesinden evlere kolonya sıvı sabun ve ıslak mendil

Videoyu Aç Günkırı Belediyesinden evlere kolonya sıvı sabun ve ıslak mendil
A
a

Günkırı Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında bir ilke daha imza attı. Vatandaşların evlerinden çıkmadan birçok belediye işlemini gerçekleştirebilmesi adına, evden çıkılması durumunda ise kişilerin hijyenik ortamlarda olmasını sağlıyor.

Koronavirüsün Türkiyede ortaya çıkmasından sonra Belediye tarafından öncelikli olan beldede sağlık ocağı, camiiler, okullar ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte yapıldı. 

Belediye binası başta olmak üzere lokasyonu yoğun olan maksimum güvenliği ve hijyeni öncelikli kılan Belediye, beldedeki vatandaşlara kolonya, sıvı sabun ve ıslak mendil dağıttı.

Virüsün Yayılım Hızının Azaltılması Gerekiyor

Virüsün yayılım hızının azaltılması gerektiğini belirten Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy; Vatandaşlarımızın aktif olarak kullanmış oldukları toplu taşıma belde de hizmet veren toplu taşıma araçları dezenfekte ettik. Beldemiz ve çevreye imkanlarımız doğrultusunda hizmet etmeyi önemsiyoruz. Halkın sağlığına yapılan hizmet en önemli hizmettir.

Günkırı Belediyesi olarak ülkemizin her vatandaşını önemsiyoruz. İyi örneklerin çoğaltılması ve virüsün yayılım hızının azaltılması gerekiyor. Ayrıca her hafta camilerimizde, toplu taşıma araçlarımızde ve belediyemizde dezenfekte çalışmalarımız devam edecektir. Ancak tabii ki en önemlisi evde olmak. Vatandaşlarımız mümkün olduğunca evlerinden çıkmamalı. Belediye olarak bizde evde kalan belde de yaşayan tüm vatandaşlarımıza çok küçükte olsa bir paket hazırlayıp evlere teslim ettik. Durumun gidişatına göre benzer projelerimiz devam edecektir ifadelerini kullandı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.