DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı Belediye Başkanı Çetinsoy'dan Ramazan Bayramı mesajı

Videoyu Aç Günkırı Belediye Başkanı Çetinsoy'dan Ramazan Bayramı mesajı
A
a

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bir Ramazan'ı şerifi daha geride bıraktık.Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul eylesin.

Katil İsrail devletinin çocuk, kadın demeden mazlum Filistin halkına ve ilk kıblemiz olan Kudüs’e yönelik saldırılarının gölgesinde girdiğimiz Ramazan Bayramı’nızı tebrik eder, bu mübarek günün başta ülkemiz, milletimiz ve tüm islam aleminin huzuruna ve Filistin halkının kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Yakın zamanda yakalandığım covid 19 hastalığından dolayı mesaj çeken, arayan birçok eş, dost, akrabaya dönemedim. Hakkınızı helal edin.Şimdi bile nefes darlığı nedeniyle cevap veremediğim zamanlar oluyor, o yüzden kusura bakmayın. Hamdolsun dün itibari ile taburcu oldum. Sağlık durumum çok şükür şuan iyidir, Allah kimseyi dostsuz bırakmasın. Allah hepinizden razı olsun. Çok kötü bir hastalık, Rabbim kimseye göstermesin. Lütfen sağlıktan önmeli hiç bir şey yoktur, kendinize dikkat edin.

Hastalığım süresince desteklerini esirgemeyen, Güroymak Devlet Hastahanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail TOKLU, Dr. Mehmet Selim ÖZYURT, Hastane Müdürü Veysi ALTUN, yardımcısı Aydın SAVĞAT, Güroymak, Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesinde görevli tüm doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. 

Sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız mübarek olsun. Saygılarımla…
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.