Losev

Giresun'dan Tatvan'a Yardım Eli

Videoyu Aç Giresun'dan Tatvan'a Yardım Eli
A
a

Giresun'da faaliyet gösteren Karadeniz Engelliler Derneği Başkanı Veysi İlhan ile dernek üyeleri, Tatvan ilçesindeki ihtiyaç sahibi bedensel engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Dernek Başkanı İlhan,  Türkiye genelindeki 81 ili kapsayan bir proje yürüttüklerini, bir yıldır hayata geçirdikleri projeyle Giresun, Trabzon, Ordu, Artvin, Erzurum ve Bitlis'teki ihtiyaç sahibi engellilere ulaşarak tekerlekli sandalye ile akülü araç hediye ettiklerini söyledi.
 
Derneklerinin 2012 yılı da faaliyete başladığını anımsatan İlhan, bir yıl önce hayata geçirdikleri "Sandalyesiz Engelli Kalmasın, Ev Hapsi Yaşamasın" Projesi kapsamında, farklı illerde 91 tekerlekli sandalye ile 3 akülü aracı ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırdıklarını belirtti.
 
İlhan, "Bir ay sonra da Tatvan'da 10, Ağrı'da 5, Erzincan'da 2, Bingöl'de 5, Bitlis'te 5, Muş'ta 5, Rize'de 7, Samsun'da 3 ve Trabzon'da 7 adet tekerlekli sandalye dağıtarak, bedensel engellilere destek olmayı planlıyoruz. Hayırsever vatandaşlardan ve kurumlardan destek alarak, ihtiyaç sahibi engellilere ulaşıp tekerlekli sandalye ve akülü araçları teslim ediyoruz. Tekerlekli sandalye bağışlarımız için, engelli raporu olan herkes bize www.kded.net adresindeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirler" dedi. 
 
Bedensel engelli Kamuran Alparmak'a tekerlekli sandalyesini teslim eden İlhan'a, başkan yardımcısı Saadet İlhan ile dernek üyeleri eşlik etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.