Losev

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Tatvan'da bisiklet turu düzenlendi

Videoyu Aç Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Tatvan'da bisiklet turu düzenlendi
A
a

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Tatvan ilçesinde “pedal gençlik bisiklet turu” düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Murat Erkan’ın ilçe merkezindeki Yaşam AVM önünde startını verdiği etkinlik çerçevesinde ilçenin Cumhuriyet Caddesinden başlanarak, Van gölü sahili boyunca pedal çevrildi. Çok sayıda sporcunun katılımıyla renkli görüntülere sahne olan etkinlik Van gölü sahilindeki İskele mevkiinde son buldu.
 
Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Kaymakam Murat Erkan, etkinlikler kapsamında düzenlenen bisiklet turunun kutlamalara renk kattığını belirtti. 
 
Düzenlenen etkinliklerin renkli görüntüler oluşturduğunu ve ilgi gördüğünü kaydeden Erkan, “Etkinlikler kapsamında ilçemizde Gençlik Merkezimizde Satranç Turnuvası, Yaşam AVM’de Gençlik Merkezi’nin el sanatları sergisi ve İşletme Sahil Parkında ise Tekerlekli Paten Yarışları yapıldı. Bu gün ise yine etkinlikler çevresinde çok sayıda sporcumuzun katılımıyla bisiklet turu ve halk oyunları gösteri düzenlendi.
 
Tüm etkinliklerimiz sorunsuz şekilde tamamlandı. İlçemizdeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı ise 19 Mayıs Perşembe günü saat 09:00’da düzenlenecek olan geçlik yürüyüşü ile start alıp, ilçe şehir stadında çeşitli etkinliklerle devam edecektir. Bu anlamda hafta boyunca düzenlediğimiz etkinliklere yoğun ilgi gösteren tüm halkımızı kutlama programına davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.