Losev

Feribot Parkı Tatvan’a güzellik kattı

Videoyu Aç Feribot Parkı Tatvan’a güzellik kattı
A
a

            Tatvan Feribot Parkı Resimleri

Tatvan Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürlüğü yanında kurulan “Feribot Parkı” ilçe merkezine güzellik kattı.

Tatvan Belediyesi tarafından 27 dönümlük alan üzerine kurulan ve halka açık olan parkta 18 adet kamelya, bir adet çocuk oyun gurubu ve yetişkinler için de bir adet spor gurubu bulunuyor. Ayrıca park alanına 140 adet aydınlatma direği ile 100 adet oturma bankı yerleştirildi.

İlçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Feribot Parkı kurulumunda bize katkı sunan Bağcılar ile Beykoz belediyelerine teşekkür ederim” dedi.

Halkın daha çok rahat edebilmesi için güzel alanlar oluşturmaya çalıştıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, şöyle konuştu;
“Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürlüğü ile Tatvan Devlet Hastanesi eski binası arasında Van Gölü’ne sıfır mesafede bir park alanı oluşturduk. İsmini Feribot Parkı olarak uygun gördüğümüz bu alan komple yeşillendirildi ve ara yürüyüş yolları yapıldı. Aydınlatma işlemleri tamamlandı, kamelya ve banklar yerleştirildi. Konumu ve manzarası çok güzel olan bu alanı halka kazandırmanın gururu içindeyiz. Tatvan’a hayırlı olmasını diliyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.