Losev

Eş Başkanlardan 2015 değerlendirme toplantısı

Videoyu Aç Eş Başkanlardan 2015 değerlendirme toplantısı
A
a

Bitlis Belediyesi Başkanı Hüseyin Olan ve Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 2015 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Bitlis Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Olan, 2015'te yaptıkları çalışmaları basınla paylaşmak adına böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

"Bir yandan borç ödeyip bir yandan da hizmet etmeye çalışıyoruz" diyen Olan, şöyle konuştu:

"Gerçekten Bitlis'in en büyük sorunları olan kanalizasyon, içme suyu ve ishale hattı gibi projelerimiz var. Doğalgaz projesi çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz her ne kadar pahalı görünse de katı yakıtla aynı seviyeye geliyor. Bitlis'te proje yapmak zor değil. Büyük bir borçla belediyeyi devraldık. Genel anlamda baktığınızda yaşamı kolaylaştıracak sağlıklı projeler geliştirilmemiş. Bunun yanında bir sokak iyileştirme projemiz var. Şehirlerarası otobüslerin kent merkezinin dışına çıkarılması hedefleniyor. Eski belediye binasının restorasyonu bitti. Kent kütüphanesi ve kent müzesi gibi bir proje yürüteceğiz. Kendi enerjimizi üreteceğiz. Çöpleri enerjiye dönüştürme çalışmalarımız var. Kültürel etkinliklerden sportif faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet verdik. 2015 yılını değerlendirme noktasında yıl sonunda yeni bir toplantı ile sizlere sunacağız. Önümüzdeki dönemde ekonomik anlamda çok daha güzel işler yapacağız."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.